Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

5 april 2018 – WORKSHOP ‘HOE JE EEN BLOEIENDE LESPRAKTIJK OPBOUWT’

Saxofoondocent Floor Wittink is een heel gewaardeerde en super ondernemende muziekcollega. Eerder gaf ze workshops voor blazers in het Muziekhuis. Afgelopen jaar heeft ze een heel inspirerend boek voor muziekdocenten geschreven. We zijn heel blij dat ze op donderdagochtend 5 april in het Muziekhuis een workshop komt geven over het boek.

“Dit boek is geschreven voor musici die lesgeven. Floor Wittink beschrijfthaar visie op cocreatief lesgeven en illustreert deze met voorbeelden uit eigen praktijk. Het doel is om docenten te inspireren en mogelijkheden aan te reiken om de lessen effectief en plezierig te laten zijn. Zodat zoveel mogelijk mensen het plezier van muziek maken kunnen ervaren.”

Voor meer informatie en aanmelden, zie: https://spelenvanuitjehart.nl/workshops-voor-docenten/

 

21 april 2018 – HARPDAG DEVENTER

Een bijzonder én nieuw evenement in Deventer: op 21 april vindt de eerste Harpdag Deventer plaats. De dag wordt door harpiste Annegreet Rouw georganiseerd i.s.m. Camac Harpen. Een fantastische dag vol met harpmuziek, om te luisteren, harp te proberen, te leren, te ervaren en te beleven. Op deze dag is er voor iedereen iets te doen. In de ochtend is er voor de jonge nieuwsgierige muziekliefhebber het spannende kindervertelconcert over de “onbespeelbare harp”. Een verhaal over draken, oude bomen, keizers, gevangenissen en knappende snaren. Het verhaal zal worden verteld door Christina Millet en word muzikaal ondersteund met harpmuziek. In de middag is er voor de amateur harpist(e) een harpworkshop onder de leiding van Nicolaz Cadoret. In deze workshop leer je improviseren op je harp. Je hoeft niets voor te bereiden, maar gaat lekker aan de slag achter je harp op de dag zelf. Voor de muziekliefhebber van jong tot oud is er ‘s avonds een waanzinnig concert dat door Nikolaz Cadoret gegeven wordt. Nikolaz heeft een klassieke opleiding genoten, maar heeft zich ontwikkeld als all round harpist. Hij speelt in dit concert folk en yazz muziek op de keltische en/of elektrische harp. In het voorprogramma van Nikolaz zal het harpensemble dat overdag gerepeteerd heeft optreden. Voor meer informatie en aanmelden, zie: http://www.muziekhuisdeventer.nl/wp-content/uploads/2018/02/HarpdagDeventer2018.pdf

 

16 juni 2018 – OPEN DAG MUZIEKHUIS EN GEERTRUIDENTUIN

Op zaterdagmiddag 16 juni organiseren we weer een mooie open dag. Ideaal moment om kennis te maken met de docenten die in het Muziekhuis lesgeven, en met onze projecten! De dag maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst. En… ook andere ondernemers in ons gebouw Geertruidentuin zetten hun deuren open! Meer details over het programma volgen.

 

1 juli 2018 – VIERDE EDITIE MUZIEKHUIS POPCONCERT, BURGERWEESHUIS

Op 1 juli 2018 is het weer zover, dan vindt alweer de vierde editie van het muziekhuis popconcert plaats in het Burgerweeshuis. Ook dit jaar doen er weer meer dan 60 leerlingen mee van jong tot oud. In het repertoire herken je de muziekvoorkeuren van de leerlingen: van blues (Beth Hart) tot rock (Kiss) en van country (Dixie Chicks) tot pop (Ed Sheeran). Het openingsstuk is dit jaar heel bijzonder. Traditioneel gezien openen de drummers samen met de saxofonisten maar dit jaar is er een bredere samenwerking met slagwerkers uit verschillende culturen! Benieuwd geworden? Kom dan kijken op 1 juli om 15.00u in de grote zaal van het Burgerweeshuis. Toegang is gratis (vrije gift).

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.