Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

4 juni – 9 juli 2018 – MULTICULTUREEL KOOR

Ongeveer een jaar geleden, in juni 2017, kon je in Muziekhuis Deventer meezingen in een geweldig multicultureel koor. We organiseerden het koor in het kader van het project ‘Muziekvrienden aan de IJssel’, waarin we nieuwe buren uit verschillende landen welkom heetten. Het was zo’n mooie ervaring voor veel deelnemers, dat we in 2018 een tweede en iets uitgebreidere editie organiseren. Het koor staat onder leiding van dirigente, zangeres en pianiste Elke Jansen. En we zijn blij dat Rami Mershed (Syrië) en Farid Dorafshan (Iran) ook weer een bijdrage zullen leveren. Wees welkom! Klik HIER voor de uitnodiging.

 

16 juni 2018 – OPEN DAG MUZIEKHUIS EN GEERTRUIDENTUIN

Op zaterdagmiddag 16 juni organiseren we weer een mooie open dag. Ideaal moment om kennis te maken met de docenten die in het Muziekhuis lesgeven, en met onze projecten! De dag maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst. En… ook andere ondernemers in ons gebouw Geertruidentuin zetten hun deuren open! KLIK HIER VOOR HET BLOKKENSCHEMA.

 

16 juni 2018 – LEERLINGPRESENTATIE GITAARLES OP MAAT, THEATER BOUWKUNDE

Vanavond in Theater Bouwkunde een prachtig programma verzorgd door gitaarleerlingen van Nicolette Verkooij.

 

1 juli 2018 – VIERDE EDITIE MUZIEKHUIS POPCONCERT, BURGERWEESHUIS

Op 1 juli 2018 is het weer zover, dan vindt alweer de vierde editie van het muziekhuis popconcert plaats in het Burgerweeshuis. Ook dit jaar doen er weer meer dan 60 leerlingen mee van jong tot oud. In het repertoire herken je de muziekvoorkeuren van de leerlingen: van blues (Beth Hart) tot rock (Kiss) en van country (Dixie Chicks) tot pop (Ed Sheeran). Het openingsstuk is dit jaar heel bijzonder. Traditioneel gezien openen de drummers samen met de saxofonisten maar dit jaar is er een bredere samenwerking met slagwerkers uit verschillende culturen! Benieuwd geworden? Kom dan kijken op 1 juli om 15.00u in de grote zaal van het Burgerweeshuis. Toegang is gratis (vrije gift).

 

14 juli 2018 – CONCERT KINDERKOOR ZINGDING, THEATER BOUWKUNDE

Kinderkoor ZingDing sluit dit schooljaar af met de spetterende eindvoorstelling ‘Zin in de Zon’. Op 14 juli laten de kinderen van het A en B koor zien en horen hoeveel zin ze hebben in een vakantie met zon en zee en zwemmen. Het repertoire is weer een afwisselend geheel van liederen in allerlei talen en stijlen. Het A koor zingt onder meer Un Poco Loco uit de Disneyfilm Coco en het grappig La la lied van Bert & Ernie. Het B koor gaat een poging doen om het publiek in slaap te zingen met een Japans slaapliedje en zingt een stuk uit de musical Hairspray. Ook passeert een heel bekend songfestivalnummer de revue. Wil je weten welk? Kom dan kijken en luisteren naar Kinderkoor ZingDing in Theater Bouwkunde. Direct na de voorstelling is het mogelijk om kinderen aan te melden voor het nieuwe schooljaar. Dus, zoek je een hele leuke en leerzame hobby voor je zoon of dochter, laat hem of haar een keer een gratis proefles doen. Meer informatie is te vinden op www.kinderkoorzingding.nl

Kaarten vanaf 15 juni via info@annemiekmuziek.nl

 

15 juli 2018 – OPTREDEN POPSHOP, DE HIP

De zangers van de Popshop! sluiten het schooljaar af in De Hip. Zij worden daarbij begeleid door een band, bestaande uit leerlingen van Joren Strijbos en door groepsgenoten die ‘toevallig’ ook nog een instrument (gitaar, piano, viool) spelen. De gekozen liedjes zijn van vroeger – Hello van Lionel Richie – en van nu – Perfect van Ed Sheeran –  in het Nederlands – Opnieuw van Teske – en vaak in het Engels – Yes I do van Soy Luna -. Natuurlijk zingen de jongeren ook een stuk met z’n allen. Dus houd je van popmuziek en enthousiaste, muzikale stemmen en muzikanten kom dan kijken en luisteren. Aanmelden voor de Popshop! kan vanaf augustus 2018 via info@annemiekmuziek.nl

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.