Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

5 maart 2017 – DEVENTER OPEN PODIUM, SCHOUWBURG

Tijdens het Deventer Open Podium kun je in de schouwburg terecht voor een groot aantal optredens van amateurkunstenaars. Vanuit het Muziekhuis zijn Dagkoor Deventer en Kinderkoor ZingDing te bewonderen. Download hier het programma.

 

19 maart 2017 – WORKSHOP VOOR BARITONSAXOFONISTEN

Het Bariton Instituut organiseert op 19 maart in het Muziekhuis een speciale Bariton Workshop, voorafgaand aan het Taste of Jazz concert Baritone Blow Up in de Fermerie (solisten: Jan Menu, Rik van den Bergh, Job Helmers). Tijd: 11:00-14:30 uur. Kosten: 30 euro. De Baritonsaxofoon is de solide basis voor veel bigbands, orkesten en saxofoonkwartetten. Essentieel voor iedere speler is om maximaal rendement uit je instrument te halen. De volgende onderwerpen worden in deze workshop behandeld om je verder te helpen op je favoriete saxofoon: klank, ademsteun, timing, stemming, intonatie, auditieve ontwikkeling.

Vooral dit laatste punt zal veel aandacht krijgen: het Bariton Instituut presenteert in deze workshop een zeer effectieve en eenvoudige methode om partijen/muziek uit je hoofd te leren. Inschrijven is mogelijk tot 6 maart, graag via een persoonlijk bericht aan Niels Bijl. Alle deelnemers kunnen voor het concert in de Fermerie reductiekaarten bestellen a 7,50 euro, en na afloop staat indien gewenst in de Fermerie ook een daghap klaar (12,50 euro).

 

23 april 2017 – DJEMBÉWORKSHOP DOOR MARTIN BERNHARD

De djembé is een prachtig en heel toegankelijk instrument. Wil je er eens mee kennismaken? Meld je dan aan voor de workshop die door Martin Bernhard wordt verzorgd op 23 april (12.00 – 14.30 uur). Voor meer informatie, bel 06 2155 5302 of stuur een email naar fola@xs4all.nl.

 

10 juni 2017 – OPEN DAG MUZIEKHUIS

De details van het programma volgen nog, maar noteer de datum alvast! Een ideale dag om kennis te maken met de docenten en het aanbod in het Muziekhuis! De open dag is onderdeel van een open dag van het volledige oude ziekenhuis. Dus je kunt ook gezellig doorlopen naar andere delen van het gebouw en kennismaken met o.a. vormgevers, fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, filmmakers en beeldend kunstenaars!

 

25 juni 2017 – MUZIEKHUIS POPCONCERT

Niet te geloven, alweer de derde editie van het prachtige Muziekhuis Popconcert. Ook dit jaar zijn we weer te gast bij hét poppodium van Deventer, het Burgerweeshuis.

 

5 juli 2017 – SLOTCONCERT KINDERKOOR ZINGDING, THEATER BOUWKUNDE

Op woensdagavond 5 juli staat er een prachtig slotconcert van kinderkoor ZingDing op de agenda. Het koor staat onder leiding van Jim Gilloffo en Annemiek Harreman. Het concert vindt plaats in het prachtige zaaltje van Theater Bouwkunde. Meer informatie: www.kinderkoorzingding.nl.