Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

15 september 2018 – VOORSTELLING CIRCUSTHEATERSCHOOL DE KLIM

De Klim is 1 van onze partners in de nieuwe samenwerking Apollo, een groot huis voor kleine kunsten. De vestigingsplaats van Apollo is de oude Mavo aan de Van Hetenstraat 57 in de wijk Keizerslanden. De Klim en de Deventer Jeugdmusical nemen deze  maand alvast hun intrek in het pand. Het Muziekhuis hoopt snel te kunnen volgen. Op 15 september is iedereen welkom voor een eerste voorstelling van De Klim in het nieuwe pand (19.00 uur, gratis entree). Wees welkom! Voor meer informatie, zie http://www.muziekhuisdeventer.nl/apollo-is-van-start-nieuwe-samenwerking-cultuureducatie-in-deventer/.

 

29 september 2018 – INSPIRATIEBIJEENKOMST ‘MET KUNST NAAR OUDEREN 2’

Een prachtig programma voor kunstdocenten die graag voor en met ouderen werken, georganiseerd door Kunstcircuit, Muziekhuis en Humanitas. Uitnodiging: http://www.muziekhuisdeventer.nl/wp-content/uploads/2018/08/inspiratiebijeenkomst-29sept.pdf 

 

4 november 2018 – MUZIEKHUIS VIERT VIJFJARIG LUSTRUMFEEST

Dit najaar vieren we feest! We zijn apetrots dat het Muziekhuis alweer 5 jaar bestaat! Op koopzondag 4 november ben je van harte welkom op maar liefst 8 binnenlocaties rondom De Brink. Docenten en leerlingen verzorgen samen een prachtig en gevarieerd programma, met concerten, workshops, jamsessies, een pubquiz en speciale activiteiten voor kinderen. Tijd: 13.00 – 17.00 uur. Gratis entree. Kom kijken, luisteren en doe mee! Voor meer informatie, zie www.muziekhuisdeventer.nl/lustrum.

 

10 november 2018 – VERDIEPINGSWORKSHOP MUZIEK EN DEMENTIE

Ben je muzikant en geïnteresseerd in de waarde van muziek voor mensen met dementie? Op zaterdag 10 november organiseert Nicolette Verkooij een verdiepingsworkshop op de workshop die zij samen met externe collega’s gaf op 29 september j.l. over muziek en dementie. Deze workshop was onderdeel van de tweede inspiratiebijeenkomst “Met kunst naar ouderen” (georganiseerd door Kunstcircuit, Humanitas en Muziekhuis). Ook als je niet bij deze workshop aanwezig was, maar wél geïnteresseerd bent in muziek maken voor mensen met dementie, ben je van harte welkom! Samen met Anouk Platenkamp (therapeutisch harpiste) gaat Nicolette de deelnemers laten ervaren hoe het is om zelf te improviseren op de harp én hoe je muziek kunt spelen voor mensen met dementie. Neem gerust ook je eigen instrument mee! De workshop is in de zaal van Muziekhuis Deventer van 9:30 uur tot 12:00 uur (Van Calcarstraat 4). Inloop vanaf 9:15 uur. Opgeven graag via info@gitaarlesopmaat.com (Nicolette Verkooij). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.