Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

20 januari 2019 – WORKSHOP INTERPLAY

Workshop verzorgd door Interplay Nederland/Deventer. Meer informatie vind je op hun Facebookpagina (KLIK).

 

3 februari 2019 – DEVENTER MUZIEKMAAKDAG

Een initiatief van Kunstcircuit Deventer. Voor details, zie de site van Kunstcircuit (KLIK).

Kom zelf muziek maken in de Deventer Schouwburg!! Op zondag 3 februari klinkt er door de  hele schouwburg muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje. Altijd al eens op een fluit willen blazen, willen drummen, op een viool willen strijken of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de eerste Deventer MuziekMaak Dag.  Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle basisschoolleerlingen gratis meedoen aan een muzikale quiz en diverse workshops, zoals liedjes zingen, pianospelen, drummen op koekblikken, of spelen in een popband en nog veel meer. Je kunt verschillende instrumenten uitproberen en er zijn leuke optredens. De Deventer MuziekMaak Dag wordt één groot muzikaal feest en alle basisschoolleerlingen zijn van harte uitgenodigd een toontje mee te spelen. Kom je ook?

 

17 maart 2019 – BARITON SAXOFOONDAG

Alweer de achtste bijeenkomst van een indrukwekkende groep baritonsaxofonisten! Wil je deelnemen? Dan kun je je aanmelden bij de (besloten) Facebookpagina van de groep (KLIK).

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.