Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

 

 

 

30 okt, 13 nov, 27 nov, 11 dec 2017 – INTRODUCTIE IN DE ARABISCHE MUZIEK

Wil je meer leren over de Arabische Muziek? Dat kan! Deze workshopreeks bestaat uit vier bijeenkomsten en geeft je een stevige basiskennis over de Arabische muziek. Aan het einde van deze cursus weet je alles over de muziekstijlen en kan je ook zelf meespelen! De docenten, allen professioneel musicus, wisselen theorie en praktijk met elkaar af en vullen de lessen aan met optredens en audio- en videovoorbeelden. Iedere les biedt de ruimte om zelf te oefenen en te improviseren. Het lesmateriaal wordt online aangereikt. Docenten: Crispijn Oomes, Anass Habib, Mouafak al Jamal, Majed Saraceen. Deze workshopreeks is onderdeel van het project ‘Nieuwe muziekvrienden aan de IJssel’. Meer informatie en aanmelden: http://www.muziekhuisdeventer.nl/over-ons/partners/project-muziekvrienden-aan-de-ijssel/

 

10 december 2017 – MUZIEK BIJ DE BUREN, MET SENSO EN DE MUZIEKHUIS POPBAND

Ook dit jaar doen we weer mee aan het sympathieke huiskamerfestival Muziek bij de Buren. Je bent welkom voor swingende optredens van zowel Senso (pop- en rockcovers verzorgd door 4 instrumentalisten en 4 vocalisten) als de Muziekhuis Popband (met 3 zangeressen en 8 instrumentalisten waaronder maar liefst 5 blazers). De festivalkrant vind je online: https://deventer.muziekbijdeburen.nl/wp-content/uploads/sites/10/2017/11/MbdB17_Deventer.pdf.

Let op, in de krant staan de optredens van de Muziekhuis Popband niet goed vermeld. Daarom hieronder even de tijden van het programma in het Muziekhuis: 13.30-14.00 Senso, 14.10-14.30 MH Popband, 15.00-15.30 Senso, 15.40-16.00 MH Popband, 16.30-17.00 Senso, 17.10-17.30 MH Popband.

 

17 december 2017 – OPEN DJEMBE-WORKSHOPS, DOOR MARTIN BERNHARD VAN FOLA DJEMBÉ

Zondag 17 december zijn er weer open djembe-workshops voor zowel beginners als gevorderden! Beginners: 11:30
Gevorderden: 14:30. Kosten: 15,-. Aanmelden kan door een berichtje te sturen aan docent Martin Bernhard via fola@xs4all.nl. Voor meer informatie over Fola zie www.foladjembe.nl.

 

13 januari 2018 – INSPIRATIEBIJEENKOMST MET KUNST NAAR OUDEREN

Een tv- en theaterbewerking van de Hendrik Groen’s bestseller “Pogingen iets van het leven te maken”, een florerende Omroep MAX, aandacht voor ouderen in op radio, tv en in kranten, en ja, ook diverse subsidieprogramma’s voor projecten met, voor en door ouderen. Ouderen zijn ‘hot’. Ook in de kunst- en cultuursector. Maar wie zijn de ouderen? Wat willen zij? Waar moeten we rekening mee houden? Om op deze vragen een antwoord te vinden organiseren we samen met Kunstcircuit  Deventer op zaterdag 13 januari een inspiratieochtend over het werken als kunstprofessional in de zorg. Klik HIER voor meer informatie en aanmelding.

 

4 februari 2018 – ZINGEN IN DE HIP

Zangleerlingen van Annemiek Harreman verzorgen een middag vol muziek in cafe De Hip in Deventer. Het wordt een afwisselend geheel van nummers van o.a. Wim Sonneveld, Billy Joel, Alicia Keys, Leonard Cohen en Crowder House. Bijzonder is een eigen nummer dat gezongen en gespeeld wordt door Meg MacLeod. De zangers worden begeleid door Huig Bergsma (bas, gitaar) en Annemiek Harreman (piano). Ook zijn er gastmuzikanten op harp, saxofoon en viool. Dit zijn leerlingen van Annegreet Rouw, Arjen van El en Mirjam Agsteribbe. Jongerengroep Popshop! opent de middag met twee prachtige liedjes en natuurlijk wordt – zoals ieder jaar – de middag afgesloten met een lied door alle zangers! Je bent van harte welkom vanaf 15.00 uur. De toegang is gratis. Tot dan!

 

4 februari 2018 – BLOKFLUITENSEMBLE & GITAARLEERLINGEN IN GEERT GROOTE HUIS

Blokfluitensemble Deventer Koek is andere koek! Ooit een blokfluit van 2 meter zien en horen spelen? Het ensemble speelt ook op andere maatjes en speciaal voor het concert in het Geert Groote Huis  vindt er ook een ontmoeting met gitaristen plaats. Kom en luister naar een gevarieerd en verrassend programma! Uitvoerende zijn leerlingen van blokfluitdocente Elsa Bunk en gitaardocente Nicolette Verkooij. Tijd: 14.30 – 15.00 uur. Locatie: Geert Groote Huis, Lamme van Dieseplein 4 Deventer.

 

1 juli 2018 – VIERDE EDITIE MUZIEKHUIS POPCONCERT, BURGERWEESHUIS

Noteer de datum alvast, en kom genieten van de kunsten van een grote groep leerlingen, jong en oud, en een heel afwisselend repertoire!

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.