Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Contact

Exceptional standard and minimized expense supplied by Facebook agency home a person can be impressed and item sales will certainly strengthen. Make an effort this advice internet service as large numbers of men probably did.

De beheerders van het Muziekhuis zijn Arjen van El en Iris van de Kamp van Stichting Muziekhuis Deventer.

 

De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58188460. Het Stichtingsbestuur wordt gevormd door Iris van de Kamp (voorzitter) en Marcel de Groen.

Het Muziekhuis is gevestigd in creatief bedrijfsverzamelgebouw Geertruidentuin.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Iris van de Kamp
06 4721 4907
info@muziekhuisdeventer.nl

 

Het bezoekadres van het Muziekhuis:
Van Calcarstraat 4 (neem de ingang rechts naast nummer 4, zie tip onderaan de pagina)
7415 CK Deventer

Routebeschrijving

Lopend vanaf station Deventer: neem de achteruitgang van het station (niet de centrumzijde). Ga linksaf (Diepenveenseweg) en loop voorbij de benzinepomp. Ga rechtsaf de Smyrnastraat in. Loop deze helemaal uit en steek de Ceintuurbaan over naar de Van Calcarstraat. Je ziet nu aan je rechter hand het oude Sint Geertruiden ziekenhuis, waarin het Muziekhuis gevestigd is. De ingang van het Muziekhuis vind je rechts naast nummer 4, aan je rechterhand. Totale looptijd: 12 minuten. (Download kaartje.)

Auto:  Neem vanaf de A1 afslag 23 naar Deventer. Volg de Zutphenseweg, richting Centrum. De Zutphenseweg gaat na een bocht over in de Mr. H.F. De Boerlaan. Aan het eind van de weg (direct voor het gebouw van Saxion) sla je linksaf de Handelskade op. Ga bij de stoplichten rechtsaf naar de Brinkgreverweg. Ga bij de stoplichten linksaf de Ceintuurbaan op. Aan je rechterhand zie je het Oude St. Geertruiden Ziekenhuis, waarin het Muziekhuis gevestigd is. Net voorbij het ziekenhuis kun je rechtsaf de Van Calcarstraat op. Parkeren is mogelijk op een openbaar terrein dat je net voorbij de ingang aan nr 4 vindt als je rechtsaf de H.J.Ph. Fesevurstraat inrijdt.

BELANGRIJK: als je met je gezicht naar de voordeur aan de Van Calcarstraat nr. 4 staat, zie je aan je rechter hand een parkeerplaats achter een openstaand hek. Het handigst is deze parkeerplaats op de lopen en de smalle groene deur te nemen die je helemaal achteraan de parkeerplaats ziet (klik hier voor foto). Je komt dan direct in het trappenhuis waar je omhoog kunt naar de eerste verdieping. Daar zie je het Muziekhuis vanzelf.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

geertruidentuin