Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Lustrum

Het Muziekhuis bestaat vijf jaar! Zondag 4 november 2018 vieren we ons lustrum!

 

Op 1 juli 2013 openden we voor het eerst de deur in het oude Sint Geertruidenziekenhuis, gewapend met emmers, dweilen, sop, stofzuigers en broodjes met knakworst om de moed erin te houden :-). We toverden stap voor stap onze gang en ruimtes om in een kleurrijk Muziekhuis. Het is leuk om de foto’s (KLIK HIER) van de eerste weken te bekijken!

 

Vijf jaar later zijn we een voorziening in Deventer die niet meer weg te denken is. Met een grote groep docenten en hulp van een enthousiaste groep vrijwilligers verzorgen we een prachtig aanbod van lessen, workshops en projecten. En we werken met vele fijne partners in Deventer samen, waaronder onze collega’s van Taalhuis Deventer. In 2019 hopen we te kunnen verhuizen naar een nieuwe locatie, waar we onder de noemer ‘Apollo’ samen kunnen gaan werken met de Deventer Jeugdmusical en Circustheaterschool De Klim.

 

Op koopzondag 4 november 2018 vieren we ons vijfjarig bestaan met een prachtig lustrumprogramma! Op maar liefst acht locaties rondom de Brink in Deventer zullen docenten, leerlingen en vrienden van het Muziekhuis hun uiterste best doen om voor iedereen een geweldig muzikaal programma te verzorgen. De hele middag kun je genieten van optredens (verschillende muziekstijlen), workshops, kinderliedjes, jams en muziekspelletjes! Kom kijken, luisteren en doe mee!

 

De entree is gratis.

 

Tijd: 13.00 – 17.00 uur (koopzondag).

 

Een handig startpunt voor bezoek aan het programma is onze speciale informatiekraam op de Brink (voor Kruidvat). Daar kun je een speciale plattegrond en het programma krijgen en al je vragen stellen.

 

Bekijk HIER het BLOKKENSCHEMA.