Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

 

 

Elsa Bunk

Blokfluitdocente

Blokfluitdocente

Lees meer

Elsa is blokfluitdocente. Ze speelt in blokfluitensembles en dirigeert blokfluitensembles. Ze geeft algemene muziekcursussen (o.a. spoedcursus noten lezen)  en luistercursussen over haar grote idool Johan Sebastian Bach.

E: blokfluitjuf@live.nl

W: http://www.blokfluitlesdeventer.nlhttp://lasoranza.nl/

T: 06 41343229

Michael Bürger

Basdocent

Basdocent

Lees meer

Michael Bürger is docent basgitaar en contrabas en bandcoach. Hij geeft les in diverse stijlen zoals klassiek, jazz, rock en pop. Hij treedt regelmatig op met verschillende bands. Als docent is hij verbonden aan verschillende instellingen in de regio.

W: www.michaelbuerger.nl

E: michaelbuerger2@gmail.com

T: 06 52077455

Arjen van El

Saxofoondocent

Saxofoondocent

Lees meer

Arjen van El is saxofoondocent, dirigent van Deventer Sax Department en organisator van Taste of Jazz en het Deventer Sax Event , Arjen heeft samengewerkt met Georgie Fame, Stephane Grappelli en Capelino.

W: www.arjenvanel.nlwww.tasteofjazz.nl

E: saxofoonschoolarjenvanel@gmail.com

T: 06-13363081

 

Annemiek Harreman

 
Zangdocente

Zangdocente

Lees meer

Annemiek Harreman is zangcoach (pop/musical), songwriter en zangeres in de kinderpopact Annemiek & Bart. Samen met Jim Gilloffo leidt ze kinderkoor ZingDing.

W: www.annemiekmuziek.nl, www.kinderkoorzingding.nl

E: info@annemiekmuziek.nl

T: 06-14887439

Kees van der Harst

Klarinetdocent

Klarinetdocent

Lees meer

Kees is opgeleid in het klassieke en moderne repertoire, maar houdt ook van uitstapjes naar de lichte of wereldmuziek. Hij speelt en doceert naast de gewone klarinet ook de es-klarinet, bassethoorn en basklarinet. Hij speelt regelmatig in div. Nederlandse SymfonieOrkesten, is actief in de kamermuziek, muziektheater en is dirigent.

E: keesvanderharst@me.com

T: 06 55342216

 

Bas Keder

Pianodocent

Pianodocent

Lees meer

Bas Keder is pianodocent lichte muziek. Hij geeft pianolessen (privé- en groepslessen) en improvisatielessen bij het Muziekhuis en is daarnaast werkzaam voor een centrum voor de kunsten in Nijmegen. Hij is coach voor leerlingen die bij het musiceren hun concentratie en focus willen verbeteren. 

E: baskeder@gmail.com

T: 06 40260973

Koos Lonis

Pianobegeleider

Pianobegeleider

Lees meer

Koos is in het Muziekhuis werkzaam als pianist van kinderkoor ZingDing. Daarnaast is hij in Deventer en omgeving werkzaam als docent basgitaar en toetsen/keyboard en werkt hij als bandcoach. Ook voert hij projecten uit op basisscholen en staat hij regelmatig zelf op het podium. Hij heeft een zeer brede achtergrond, in zowel klassieke muziek als jazz en pop.

E: k.lonis@home.nl

W: www.kooslonis.nl, www.kinderkoorzingding.nl

T: 06 5552 2727

Charlotte Oord

Dwarsfluitdocente

Dwarsfluitdocente

Lees meer

Charlotte studeerde in 2016 af bij het ArtEZ Conservatorium in Enschede, richting klassieke muziek. Ze geeft inmiddels zowel blokfluit- als dwarsfluitles op verschillende muziekscholen. Naast het lesgeven speelt ze veel samen met pianiste Arieke Hoekerd.

E: charlotteoord@gmail.com

W: www.charlotteoord.nl

T: 06 1905 0358

 

Erik Poorterman

 
Drumdocent

Drumdocent

Lees meer

Erik Poorterman is drumdocent jazz, pop, rock, latin en wereldmuziek, bandcoach en samengewerkt met grote namen als Teddy Edwards, Nippy Noya, Rosa King, Cor Bakker,  Humphrey Campbell, Wouter Hamel, e.a.

E: erikpoorterman@hotmail.com

T: 06-22248956

Stefan Potman

Accordeon- en keyboarddocent

Accordeon- en keyboarddocent

Lees meer

Stefan Potman is accordeonist organist en pianist. Hij geeft bij het Muziekhuis lessen accordeon en keyboard. Naast zijn werk als docent is hij organist bij de Protestantse kerk in Laren (gld) en pianist van het gospelkoor Kwadrant in Zutphen. Ook speelt hij accordeon in diverse formaties. 

W: www.stefanpotman.nl

E: info@stefanpotman.nl

T: 06 4758 8580

Annegreet Rouw

Harpdocente

Harpdocente

Lees meer

Annegreet Rouw is harpdocente en speelt in diverse klassieke ensembles (o.a. fluit-harp Duo Puur en mandolin-harp Duo Stringendo).

W: www.annegreetrouw.nl

E: rouwannegreet@hotmail.com

T: 06-51796449

Nicole Schmaloer

Dwarsfluitdocente

Dwarsfluitdocente

Lees meer

Nicole Schmaloer heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van fluitlessen, doet dat met veel plezier en blijft zich ontwikkelen op dat gebied. Rust, ruimte, spontaniteit en vrij spel zijn enkele kenmerken van de fluitles. Sinds 2014 geeft zij ook lessen Algemene Muzikale Vorming. Naast het lesgeven blijft Nicole uitvoerend bezig in ensembles, als solist en in het muziektheater.

W: www.deventerfluitschool.nl

E: nschmaloer@hotmail.com

T: 0570-514655

Floor Snip

Viooldocente

Viooldocente

Lees meer

Floor studeerde schoolmuziek aan het conservatorium van Amsterdam en in Graz (Oostenrijk). Ze geeft vioolles, dirigeert twee wereldmuziekkoren en komt op diverse basisscholen voor muziekprojecten. Floor heeft jarenlange ervaring in het geven van AMV (algemene muzikale vorming) en cursussen om kinderen te helpen met het kiezen van een instrument.

E: floorsnip@gmail.com

T: 0570 785138

Joren Strijbos

 
Drumdocent

Drumdocent

Lees meer

Joren Strijbos is in de eerste plaats drumdocent en bandcoach. Daarnaast drumt hij in de bands “The other way around” en “Jr Jazzgang” en speelt slagwerk in Klezmer en Balkan trio Klezzy.

W: www.beatsandmusic.nl

E: jorenstrijbos@hotmail.com

T:06-13627087

Karel Tadema

Gitaardocent

Gitaardocent

Lees meer

Karel Tadema (1974) studeerde in 1999 af aan het conservatorium in Groningen en heeft ruim 15 jaar ervaring met het geven van gitaarlessen aan volwassenen en kinderen. Hij geeft niet alleen les, maar werkt ook als componist en dirigent (o.a. van het dagkoor in het Muziekhuis).

W: www.gitaarlesdeventer.nl

E: leeszieluister@online.nl

T: 06 4451 9169

Manuela Verbeek

Cellodocente

Cellodocente

Lees meer

Manuela Verbeek geeft les in verschillende stijlen, zoals klassiek, pop/rock, wereldmuziek en improvisatie. Zij treedt regelmatig op, o.a. met Flor d’Luna, ook maakt zij kindervoorstellingen. Als docente is zij ook werkzaam in de Arnhem, Apeldoorn en Zutphen.

W: www.manuelaverbeek.nlhttp://flordeluna.nl

E: info@manuelaverbeek.nl 

T: 06-28172588

Nicolette Verkooij

Gitaardocente

Gitaardocente

Lees meer

Gitaardocente Nicolette Verkooij geeft les in alle stijlen op akoestisch gitaar. Daarnaast speelt ze samen met diverse muzikanten.

W: www.gitaarlesopmaat.com

E: gitaarles.info@gmail.com

T: 06-30504319