Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Nieuw aanbod per de herfst van 2017 in het Muziekhuis!

 

We bewegen mee op ritmische muziek. We gaan allerlei instrumenten uit een orkest verkennen. We spelen met onze stem en doen muziekspelletjes. We improviseren met klanken. Zo trainen we ons gehoor, onze concentratie, samenspel en samenklank. Plezier en ontspanning staan voorop! Kom je meedoen?

 

Voor wie?

De lessen zijn voor jonge kinderen uit het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Naast de groepslessen is het ook mogelijk om individuele lessen af te nemen voor kinderen met bijvoorbeeld een budget voor ondersteunende begeleiding.

 

Tijden:

Voor kinderen van 4-6 jaar: vrijdagmiddag 14.30 – 15.30 uur

Voor kinderen van 6-9 jaar: vrijdagmiddag 16.00 – 17.00 uur

 

Docent:

De lessen worden gegeven door Trude Brockhoff (1959). Trude heeft zeer ruime ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Ze volgde vanuit haar eigen interesse in muziek en expressie cursussen op het gebied van muziek, algemene muzikale vorming en communicatie.

Trude: “Ik ben heel erg geïnteresseerd in muziek en expressie en de vraag hoe je hier vorm aan geeft via beweging en spel. Samen met kinderen is het een feest om uiting te geven en elkaar te inspireren. Uw kind inspireert mij net zo goed en samen werkt dat heel verbindend.

Muziek maken met eenvoudige instrumentjes, uiting geven, spelen met de stem. Er valt zoveel te ontdekken en het brengt zoveel plezier in ieders leven.”

 

Kosten:

€8,50 per keer of €80,- voor een tienrittenkaart.

 

Contactgegevens:

Telefoon 06 1378 3374

Email trude.brockhoff@outlook.com


No Comments


Leave a comment