---

NIEUWSBRIEF MUZIEKHUIS DEVENTER

---

Hoewel de winterblues bij sommige mensen al is toegeslagen, gaan we bij het Muziekhuis heel vrolijk de kerstvakantie en het nieuwe jaar in!

Afgelopen zondag hebben we genoten van een geweldig Winterconcert in de Dorpskerk van Wilp, verzorgd door kinderen van kinderkoor ZingDing (geleid door Jim Gilloffo en Annemiek Harreman) en leerlingen van trompetdocent Arjan Stam, gitaardocent Nicolette Verkooy en saxofoondocent Arjen van El. Via deze nieuwsbrief delen we graag een aantal mooie foto's met jullie. Daarnaast zetten we leuk nieuw aanbod in het Muziekhuis voor jullie op een rijtje.

Een heel fijne vakantie en feestdagen gewenst, en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

---

Musical Bits, voor uitvinders en knutselaars

Bij de ingang van het Muziekhuis hangen prachtige tekeningen van muzikanten en muziekinstrumenten. Maar wat als je de instrumenten op de tekening ook zou kunnen horen? Dat kan! 

Ben je tussen de 8 en 16 jaar en ben je uitvinder, knutselaar, programmeur, muzikant, kunstenaar of gewoon nieuwsgierig? Met twee kleine computers die met elkaar communiceren en een programmeertaal (Scratch) gaat docent Debbie van den Berg samen met jullie elke dinsdagmiddag aan het werk om dat voor elkaar te krijgen. Klik HIER voor meer informatie. De eerste middag vindt plaats op 6 januari. 

---

Piano- en improvisatielessen van Bas Keder

Altijd al piano willen leren spelen maar nooit aan toe gekomen? Nooit gedacht dat je kon improviseren maar toch een poging wagen? Wil je iemand anders of jezelf leren begeleiden op de piano? Speel je al piano en zou je graag Blues en Boogie willen leren spelen? Of zing je of speel je een blaasinstrument, en wil je meer leren over harmonie?

Sinds de zomer kon je met deze vragen op de maandagavond terecht bij Bas Keder. In het nieuwe jaar verhuist Bas naar de vrijdagmiddag (en binnenkort ook vrijdagavond). 

Eind januari gaat Bas weer starten met het mixed ensemble gericht op leren improviseren. Er wordt gewerkt in twee niveaugroepen, dus je bent zowel welkom als je nog nooit hebt geïmproviseerd, als wanneer je al een basis hebt gelegd en je je kennis en vaardigheden wilt verdiepen.

Neem voor meer informatie contact op via baskeder@gmail.com of bel 06 4026 0973.

---

Nieuwjaars-aanbod van Stefan Potman voor accordeon- en keyboardlessen

Altijd al accordeon willen spelen, of wil je graag keyboard leren spelen? Profiteer dan nu van een mooie aanbieding: de eerste maand kun je lessen volgen met 50% korting. De aanbieding vervalt op 1 maart, dus wees er snel bij. Vraag nu een gratis proefles aan via  info@stefanpotman.nl.

---

Winterconcert Dorpskerk Wilp 14 december

Veertig kinderen op het podium, tweehonderd mensen in het publiek! Het was een ontzettend mooie middag op 14 december in de Dorpskerk in Wilp. Veel dank aan alle kinderen die zo mooi gespeeld en gezongen hebben! En ben je benieuwd naar nog veel meer foto's? Kijk dan op onze Facebookpagina. (De eerste drie hier getoonde foto's zijn gemaakt door Eline van der Hulst.)

P.S. Vanaf januari kunnen er weer nieuwe kinderen instromen in kinderkoor ZingDing! Alle kinderen in de basisschoolleeftijd die van zingen houden, zijn van harte welkom. De repetities zijn elke woensdagmiddag, in twee leeftijdsgroepen. Neem voor meer informatie contact op met Annemiek Harreman via info@annemiekmuziek.nl of telefoon 06 14887439.

---

Aanbieding voor saxofoonlessen Arjen van EL

Is deze subcontrabassax (hier bespeeld door Willem Alink van de Saxofoonwinkel in Deventer) je een beetje te groot…, maar wil je de mogelijkheden van een altsaxofoon wel graag eens uitproberen? Dan kun je gebruik maken van een mooi aanbod van docent Arjen van EL en de Saxofoonwinkel: gedurende zes introductieweken kun je lessen volgen met 25% korting. Voor deze periode huur je een altsax voor slechts €25,- (en €50,- borg). Het is mogelijk om individuele lessen af te spreken voor 30 of 45 minuten, maar je kunt ook duolessen afspreken. Informeer naar de mogelijkheden via arjenvanel@yahoo.com of telefoon 06 1336 3081. De actie loopt tot 1 maart 2015. 

---

Nieuwe instrumenten in het Muziekhuis: dwarsfluit, basgitaar/contrabas, cello

Kamaran Tawfiq, Michael Buerger en Jeroen van Dijk gaan in het nieuwe jaar graag van start met eigen aanbod in het Muziekhuis. Bij Kamaran (kamarantawfiq@hotmail.com) kun je terecht voor lessen dwarsfluit, bij Michael (michaelbuerger2@gmail.com) voor lessen basgitaar/contrabas en bij Jeroen (jeroencello@gmail.com) voor deelname aan een cello-ensemble (start op vrijdagochtend 16 januari). Kijk voor alle details op www.muziekhuisdeventer.nl.

---

Ben je muziekdocent, en heb je een leuk plan voor de zomervakantie?

Wat zou het mooi zijn als ook in de zomervakantie, als de normale lessen afgelopen zijn, vrolijke klanken uit het Muziekhuis blijven komen! Ben je muziekdocent en heb je een leuk plan voor een zomerproject? Neem even contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden. We kunnen onze ruimtes tegen een heel vriendelijke prijs aanbieden. Bel gerust even: 06 4721 4907 (Iris van de Kamp) of mail naar info@muziekhuisdeventer.nl.

---
---

Muziekhuis Deventer is een huiselijke locatie met flexibele en betaalbare ruimtes voor muzieklessen, workshops en repetities. Een ontmoetingsplek voor alle liefhebbers van muziek in Deventer en omgeving.

Kijk voor meer informatie op www.muziekhuisdeventer.nl. Via de homepage kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.