NIEUWSBRIEF MUZIEKHUIS DEVENTER

---

Open Dag, 18 juni 

Groot feest weer aanstaande zaterdag in het Muziekhuis! En niet alleen bij ons, maar in het hele pand, want alle ondernemers organiseren gezamenlijk een open dag. 

In het Muziekhuis verzorgen maar liefst 13 docenten, 6 vrijwilligers, een enorme groep leerlingen en een beeldend kunstenaar  samen een heel mooi programma. Kom je kijken? Je kunt onder andere kennismaken met twee nieuwe docenten die gaan starten in september: Nardi Strijbos (saxofoon) en Mirjam Mudde (cello). Je bent van harte welkom tussen half 1 en half 6. Klik HIER voor het programma (de onderstaande plaatjes maar dan groter en goed leesbaar).

Het totale programma van alle ondernemers van bedrijfsverzamelgebouw Geertruidentuin kun je HIER bekijken. 

BONUS: precies dezelfde middag ben je ook van harte welkom bij het evenement Kitchen on the run, op het voorterrein van ons pand op de hoek Ceintuurbaan/Van Calcarstraat. Dit is een prachtig evenement gericht op het stimuleren van ontmoeting tussen vluchtelingen en overige inwoners van de stad. Er is een randprogramma met muziek, kinderactiviteiten en sport. Meer info: www.kitchenontherun.org en de Facebookpagina van Vluchtelingenwerk Oost Nederland

---

Muziekhuis Popconcert, 26 juni

Op zondag 26 juni vindt alweer de tweede editie van het Muziekhuis Popconcert plaats. Vorig jaar was het zo geweldig dat een vervolg niet kon uitblijven. Locatie is dit jaar de popzaal van het Burgerweeshuis. De muziek is een mooie bloemlezing uit de popgeschiedenis van de jaren ’60 tot nu: van Van Morrisson tot Dotan. De jongste drummer is 11, de oudste muzikanten zijn de 60 gepasseerd. Kortom, een bont gezelschap van maar liefst 60 muzikanten en zangers. De presentatie wordt verzorgd door zanger Rob Dekay. Aanvang 15.00 uur, entree gratis. Kom gezellig langs!

---

Zomeraanbieding ruimtes Muziekhuis

Ben je muzikant, conservatoriumstudent, muziekdocent, dirigent, theaterdocent, creatieveling, of ...? En houd je er niet van om in de zomer stil te zitten?

In het Muziekhuis hebben we in de zomerperiode een prachtige aanbieding voor mensen die nog op zoek zijn naar ruimte voor repetities, workshops, lessen, projecten, …. We hebben een mooie zaal, workshopruimtes, apparatuur en instrumenten te leen, een keuken die je kunt gebruiken, speelgoed voor kinderen en een fijn balkon en een binnenplaats met bankjes voor in de pauzes. Onze locatie ligt op loopafstand van het station en je kunt er gratis parkeren. 

---

Plezier bij samenwerking Muziekhuis en Zorggroep Solis

We zitten in een heel leuke fase van ons project met Solis, er zijn volop activiteiten op locatie. Vorige week repeteerde zang- en danstheater Apropos o.l.v. Annelore Horn in woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen en vanochtend repeteerde Dagkoor Deventer o.l.v. Karel Tadema in woonzorgcentrum Groote & Voorster. Wat een plezier bracht dat bij de bewoners! Veel dank aan alle zangers en zangeressen voor hun bijdrage. Op 21 juni gaat het Wereldkoor op bezoek bij Groote & Voorster. 

En ook de concertmaatjes zijn volop op stap. Er zijn in verschillende combinaties al vier concerten bezocht. Locaties waren o.a. de Broederenkerk, de Nicolaaskerk in Wesepe en de Dorpskerk in Wilp. Zaterdag 25 juni staat het volgende concert op het programma. We brengen dan een bezoek aan het Jeugdorkest Nederland in Wilp. Bedankt Jeugdorkest voor het aanbod van vrijkaartjes voor bewoners, ontzettend fijn.

---

Kijk voor meer informatie op www.muziekhuisdeventer.nl. Via de homepage kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.