Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

26 oktober 2019 – DRUMWORKSHOP OLAF FASE

 

Olaf Fase:

“Elke drummer heeft er wel eens mee te maken: geen zin om te oefenen, geen tijd, de oefening is te moeilijk, de spelcomputer is veel leuker… Zelf heb ik ook met oefenen de nodige ups & downs gehad, maar ik heb gelukkig altijd het plezier weer gevonden en me er weer toe kunnen zetten om aan de slag te gaan. Het heeft me veel opgeleverd. Zoveel dat ik het voor geen goud had willen missen!
Hoe kun je oefenen leuker maken? Je krijgt tijdens de workshop diverse tips die je kunnen helpen, zoals drummen met 4 stokken en het gebruik van een wekker. Maar ook bespreken we de redenen waarom het oefenen soms niet lukt en zoeken we naar manieren om dat voor jou te veranderen. En natuurlijk gaan we vooral lekker veel drummen!
Haal de beste drummer uit jezelf met deze nieuwe workshop!!”

 

Olaf Fase is drummer bij Slagerij van Kampen, The Passion, Waylon, Nielson e.v.a. en auteur van het boek DrumFase 1 drummen voor beginners. Bekijk HIER de poster van zijn workshop.

 

Op 26 oktober organiseert het Muziekhuis i.s.m. Joren Strijbos en Olaf Fase een toffe workshop voor drummers vanaf 8 jaar. Dit is de perfecte workshop om het schooljaar mee te beginnen want het centrale thema is studeren. Hoe doe je dat op een goede manier en hoe houd je het interessant/leuk zodat je het ook vol kan houden. Dit is iets waar alle drummers, van beginner tot professional, tegenaan lopen dus super leuk om hier eens mee bezig te gaan. Je gaat in deze workshop een uur met Olaf aan de slag en uiteraard zal hij zelf ook nog wat laten horen.

 

Datum: 26 oktober start om 15.00u inloop 14.30u met koffie/thee/ranja

Kosten: €28,- p.p.
Aanmelden (uiterlijk 7 oktober): jorenstrijbos@hotmail.com

 

Ps. Op 20 september is Olaf met Slagerij van Kampen te bewonderen in de Deventer Schouwburg! (INFO)

 

7 en 8 december 2019 – PRODUCTIEWEEKEND 4en20

 

Het Muziekhuis, Studio Danzo en het Theaterschip organiseren gezamenlijk voor jongeren in Deventer e.o. productieweekend 4en20, een multidisciplinair project waarbij leerlingen dans, theater en muziek binnen 24 uur een korte voorstelling maken die twee keer wordt opgevoerd tijdens een festival aan het einde van de 24 uur. Het weekend wordt begeleid door docenten muziek, theater en dans. De organisatie van het weekend is in handen van het Theaterschip.

 

Tijd: Zaterdag 7 december (middag en avond) en zondag 8 december (ochtend en middag). Er is plaats voor 10 deelnemers. Deelname is gratis!

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@muziekhuisdeventer.nl (Iris van de Kamp). Vermeld je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer, instrument, je docent en de contactgegevens van je docent. Voor meer informatie kun je bellen met tel. 06 4721 4907.

 

De muziekleerlingen worden begeleid door Paul Brouwer. Paul is docent in hart en nieren en heeft brede ervaring met het werken met groepen jongeren en met de verbinding van muziek en theater. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Docent Muziek van het Utrecht conservatorium.

 

We danken de gemeente Deventer voor de financiële steun voor dit project.

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.