Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

3 februari 2019 – DEVENTER MUZIEKMAAKDAG

Zondag 3 februari maakt heel Deventer Muziek! Vanaf 14:00 uur is er in de Schouwburg van alles te zien, te proberen en te beluisteren. Het Muziekhuis zal aanwezig zijn met een kraam waar je informatie kunt vinden over wat er allemaal te doen is het Muziekhuis. Ook zullen enkele docenten een workshop geven deze middag: om 15:35 uur kun je meedoen met de workshop saxofoon van Arjen van El, luisteren naar een fluitoptreden van leerlingen van Nicole Schmaloer en zingen samen met Annemiek Harreman. Annegreet Rouw is de hele middag in touw om je alles te vertellen over de harp.
Wil je meer weten aarzel dan niet en kom zondag 3 februari naar de Schouwburg en doe mee! De dag is een initiatief van Kunstcircuit Deventer.
Toegang is gratis.

Bekijk hier het volledige programma (onder voorbehoud): https://www.kunstcircuit.nl/…/fi…/Programmaschema%20DMMD.pdf

 

5 februari 2019 – WORKSHOP VOOR DOCENTEN, MUSIC MIND GAMES

Music Mind Games worden steeds bekender in Nederland. En dat is terecht! Deze muzikale spellen zijn door Michiko Yurko ontwikkeld om de muziektheorie op een leuke en speelse manier aan te bieden. Ze zijn te gebruiken in de individuele les maar komen uitstekend tot hun recht in groepslessen. Deze spellen kun je inzetten voor het ontwikkelen van het gehoor, het lezen, het aanleren van ritmes, intervallen, concentratie en nog veel meer. Op 5 februari verzorgt docent Nicole Schmaloer een workshop voor geïnteresseerde collega’s. Voor meer informatie, zie de FLYER.

 

17 maart 2019 – BARITON SAXOFOONDAG

Alweer de achtste bijeenkomst van een indrukwekkende groep baritonsaxofonisten! Wil je deelnemen? Dan kun je je aanmelden bij de (besloten) Facebookpagina van de groep (KLIK).

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.