Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

14 september 2019 – OPEN HUIS MUZIEKHUIS

Wil je muziek maken? Alleen of met anderen? Ben je tussen de 5 en 100 jaar oud? Wil je een instrument leren bespelen zoals (bas)gitaar, cello, contrabas, harp, drums, fluit, viool of saxofoon? Of wil je leren zingen, in een privéles of in een koor? Kom op zaterdag 14 september kijken én proberen in het Muziekhuis.

Tussen 13.00 en 18.00 uur staan alle Muziekhuisdocenten voor je klaar om instrumenten te laten uitproberen en informatie te geven over de lessen. Ook kun je genieten van optredens van onder andere Dagkoor Deventer, het Deventer Sax Department en verschillende bands bestaand uit (oud) leerlingen van docenten van Muziekhuis Deventer.

Als je al les hebt bij een van de docenten of deelneemt aan Muziekhuis activiteiten, kom dan ook. Neem je partner of een andere introducée mee en sluit met ons vanaf 17.00 uur de dag af met een gezellige borrel. Volgens Amerikaans concept, dus neem iets lekkers mee!

 

26 oktober 2019 – DRUMWORKSHOP OLAF FASE

 

Olaf Fase:

“Elke drummer heeft er wel eens mee te maken: geen zin om te oefenen, geen tijd, de oefening is te moeilijk, de spelcomputer is veel leuker… Zelf heb ik ook met oefenen de nodige ups & downs gehad, maar ik heb gelukkig altijd het plezier weer gevonden en me er weer toe kunnen zetten om aan de slag te gaan. Het heeft me veel opgeleverd. Zoveel dat ik het voor geen goud had willen missen!
Hoe kun je oefenen leuker maken? Je krijgt tijdens de workshop diverse tips die je kunnen helpen, zoals drummen met 4 stokken en het gebruik van een wekker. Maar ook bespreken we de redenen waarom het oefenen soms niet lukt en zoeken we naar manieren om dat voor jou te veranderen. En natuurlijk gaan we vooral lekker veel drummen!
Haal de beste drummer uit jezelf met deze nieuwe workshop!!”

 

Olaf Fase is drummer bij Slagerij van Kampen, The Passion, Waylon, Nielson e.v.a. en auteur van het boek DrumFase 1 drummen voor beginners. Bekijk HIER de poster van zijn workshop.

 

Op 26 oktober organiseert het Muziekhuis i.s.m. Joren Strijbos en Olaf Fase een toffe workshop voor drummers vanaf 8 jaar. Dit is de perfecte workshop om het schooljaar mee te beginnen want het centrale thema is studeren. Hoe doe je dat op een goede manier en hoe houd je het interessant/leuk zodat je het ook vol kan houden. Dit is iets waar alle drummers, van beginner tot professional, tegenaan lopen dus super leuk om hier eens mee bezig te gaan. Je gaat in deze workshop een uur met Olaf aan de slag en uiteraard zal hij zelf ook nog wat laten horen.

 

Datum: 26 oktober start om 15.00u inloop 14.30u met koffie/thee/ranja

Kosten: €28,- p.p.
Aanmelden (uiterlijk 7 oktober): jorenstrijbos@hotmail.com

 

Ps. Op 20 september is Olaf met Slagerij van Kampen te bewonderen in de Deventer Schouwburg! (INFO)

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.