Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Agenda

seguidores purchaseing Instagram disponibilidad http://conseguir-seguidores.es/ pбgina
Doe mee met een van deze leuke activiteiten!

Agenda

 

 

30 juni 2019 – MUZIEKHUIS POPCONCERT

Alweer de vijfde editie van het prachtige popconcert van een enórme groep leerlingen van verschillende docenten uit het Muziekhuis. Locatie: Burgerweeshuis. Tijd: 15.00 uur.

 

4 juli 2019 – POPSHOP EN BANDS IN DE HIP

10 zangers, 1 toetsenist, 2 gitaristen, 2 bassisten, 2 drummers, 1 saxofonist en popmuziek… Meer hebben we niet nodig voor een afwisselend concert door 17 jonge talenten. Ze spelen onder andere nummers van Queen, Freek & Suzan, The Beatles, Bruno Mars, Charlie Puth en Anouk.

De bands hebben het hele schooljaar les gehad bij Joren Strijbos (drumdocent en bandcoach) en de zangers zingen al het hele jaar bij Annemiek Harreman (zangdocent). De laatste weken hebben de jongeren samen gerepeteerd en het resultaat daarvan laten ze zien en horen in De Hip.

Wil je zelf misschien in een band spelen of zingen of ken je iemand die dat leuk vindt of wil je gewoon genieten van jonge mensen die samen musiceren, kom dan kijken!!! Aanvang 19.00 uur, toegang GRATIS

 

6 juli 2019 – EEN KNALLENDE SHOW! DOOR KINDERKOOR ZINGDING

Kinderkoor ZingDing sluit dit schooljaar af met ‘Een knallende show!” in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. De kinderen van het A en B koor zingen divers repertoire in verschillende stijlen en in verschillende talen. Er klinken Spaanse, Molukse, Duitse, Engelse en natuurlijk Nederlandse liedjes van pop tot musical. En natuurlijk wordt er weer volop gedanst en wordt ook dit jaar een songfestivalklassieker gezongen.

Kinderkoor ZingDing treedt meerdere keren per jaar op in Deventer en omgeving. Meestal zijn dit kleinschalige, gratis toegankelijke optredens in een verzorgingshuis of in de bibliotheek. Eens per jaar pakt het koor uit en maakt een slotvoorstelling in een theater. Om deze voorstelling een onvergetelijke, leerzame ervaring te laten zijn voor de kinderen is de opzet zo professioneel mogelijk. We zijn blij dat we dit jaar mogen optreden in Cultuurhuus Braakhekke met licht en geluid, live begeleiding, decor, kostuums en rekwisieten.

Cultuurhuis Braakhekke, aanvang 19.00 uur, toegang: € 8 (kaartverkoop woensdag 26 juni 16.00 uur Muziekhuis Deventer, of 6 juli aan de deur)

 

14 september 2019 – OPEN HUIS MUZIEKHUIS

Op zaterdag 14 september organiseren we weer een gezellig programma vol muziek, voor iedereen die kennis wil maken met de docenten en het aanbod in het Muziekhuis. Houd de middag alvast vrij!

 

MUZIEKACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Optredens van leerlingen van het Muziekhuis bij Zorggroep Solis en andere instellingen voor ouderen zijn op de aparte PROJECTPAGINA te vinden.