Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Donderdag 15 februari is een memorabele dag! Het Muziekhuis heeft samen met het Taalhuis, met de Deventer Jeugdmusical en met Circustheaterschool De Klim een prachtig plan opgevat. Samen willen we een nieuwe broedplaats voor cultuureducatie in Deventer gaan bouwen: “Apollo, een groot huis voor kleine kunsten”. De start is voorzien in 2019.

 

Voor ons allemaal geldt dat onze huidige locatie binnenkort of niet meer beschikbaar is of doorgroei in de weg staat. We krijgen via bundeling onder één dak allemaal een prikkelend, nieuw toekomstperspectief. Via de samenwerking kunnen we een nog breder en uitdagender programma ontwikkelen voor leerlingen. We kunnen letterlijk groeien én het delen van ruimtes en spullen zorgt ervoor dat de kosten laag blijven. 

 

Maar, waar willen we gaan wonen?
We hebben ons oog laten vallen op een prachtig pand in Keizerslanden: de oude Mavo aan de Van Hetenstraat 57. Heel sfeervol, goed bereikbaar en toegankelijk en er is volop ruimte om te groeien met veel vierkante meters en voldoende hoogte! Bovendien is het pand ruim genoeg om ook andere kunstprofessionals in Deventer te verwelkomen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan de brief die we naar het College van B&W en de gemeenteraad van Deventer hebben gestuurd. https://www.muziekhuisdeventer.nl/…/Apollo-hoogvliegers-same…

 

Op woensdag 21 februari gaan we ons plan toelichten aan de raad. Die avond spreekt de raad over de toekomst van cultuureducatie in Deventer. We hopen op brede steun van de gemeente!

 

(Foto: Deventer Jeugdmusical)


No Comments


Leave a comment