Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Op vrijdagochtend 16 januari gaat in het Muziekhuis een cursus cello–ensemble voor volwassenen van start. Cello-docent Jeroen van Dijk zal arrangementen maken voor diverse nivo’s. Uitgaande van minimaal 1 jaar les kan iedereen meedoen. Tweewekelijks wordt er gerepeteerd met afsluitend een klein concertje voor belangstellenden. De cursus omvat 8 bijeenkomsten en kost, inclusief digitale bladmuziek, € 180,-.

Jeroen van Dijk streek zijn eerste tonen op de cello niet ver van de plek waar hij nu de cursus gaat geven, bij de Deventer Muziekschool. Na de lessen bij mevrouw Pawlovski en gestimuleerd door diverse kamermuziek activiteiten begon hij zijn studie cello aan het conservatorium in Zwolle. Uiteindelijk studeerde hij af in Groningen bij Jirca Prchal, waarna hij barokcello-lessen volgde bij Lucia Swarts. Sinds 1992 geeft hij op diverse lokaties les, waaronder in Olst. In Zwolle heeft hij ruim 12 jaar ervaring met een cello-ensemble voor volwassenen. Een mooie toevoeging aan de reguliere lessen. Techniek en samenspel in het ensemble motiveren de amateur-cellisten. Meer informatie over zijn lespraktijk kunt u vinden op: cellolesinzwolle.nl


2 Comments

 1. hatta smit says:

  januari 18, 2018 at 4:43 pm

  beste ……..
  door onze verhuizing komt er een cello vrij. (de dochter die er op speelde hoeft hem/haar niet meer). We hopen haar/hem voor eind februari aan een nieuwe eigenaar te kunnen overhandigen.
  hieronder de kwalificaties die we hebben. Er is ook een metalen standaard bij.
  We hebben rond de € 3000 in gedachten maar schroom niet een lager (of hoger) bod te doen.
  We hopen dat we er iemand blij mee kunnen maken. Ik stuur deze mail naar verschillende adressen die met celloles te maken hebben.
  met vriendelijke groet

  Hatta Smit (hatta.smit@gmail.com)

  Cello 4/4 type beter “maier” met gevlamd achterblad waarde € 6000

  Cellostrijkstok “R. Paesold” rond pernambuco stok 192 waarde € 850

  Cellofoudraal type “Boston” waarde € 300

  Dit zijn de taxatiewaarden voor de verzekering die op 18 juli 2001 zijn gedaan door Hendrik Woldring. (rapport wordt bijgeleverd)

  Reply
  • admin says:

   februari 6, 2018 at 1:33 pm

   Dag, dank voor uw bericht. Ik zal het bericht onder de aandacht brengen bij onze cello-docent Manuela Verbeek.

   Reply

Leave a comment