Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Nog een paar dagen en dan is het zover, dan vieren we ons lustrumfeest! We hebben een prachtig programma ontwikkeld op maar liefst acht verschillende plaatsen in de binnenstad (klik hier). Op onze Facebookpagina vind je een aantal highlights. Zie het speciale evenement (klik hier), of lees hieronder mee met een paar berichtjes!

 

Sonic pi

Ben je geïnteresseerd in muziek en techniek? Dan is de workshop over Sonic Pi een aanrader! “Sonic pi is een programmeeromgeving waarmee je kunt componeren, geluid kunt bewerken en “loops” kunt samenstellen waarop je kunt improviseren of studeren.” De workshop wordt gegeven door Debbie van den Berg, in de Hip om 13.45 uur. https://www.muziekhuisdeventer.nl/…/Sonic-Pi-een-introductie…

 

Lancering Muziekhuislied!

Zondag staat er iets heel bijzonders op het programma tijdens ons lustrumfeest: de lancering van het allereerste echte Muziekhuislied! Het nummer is geschreven door docenten Bas Keder en Annemiek Harreman. Kom je meezingen? Dat kan om 13.00 uur in de Oude Mariakerk en om 16.45 uur in De Hip.

 

We spelen een pubquiz! 

Wordt jou altijd verteld dat je mee moet doen aan radiospelletjes? Worden je vrienden moe van al die feitjes die jij op kan dreunen? Weet jij meer van muziek dan de gemiddelde radio DJ? Of vind jij het gewoon leuk om mee te doen aan een muziekquiz? Kom dan naar de pubquiz (pop, jazz, klassiek) in Cafe Persee op zondagmiddag 4 november (13.30 uur en 15.45 uur). Wim den Blanken en een liveband testen je kennis. Gratis entree!

 

Dansen en zingen met kinderkoor ZingDing

Speciaal voor ons lustrumfeest hebben de kinderen van Kinderkoor ZingDing na de zomervakantie bliksemsnel liedjes en dansjes ingestudeerd. ZingDing is een koor van de wereld: de kinderen zingen in het Koerdisch, Engels, Nederlands, Servisch, Japans en Hebreeuws! Er wordt niet alleen in verschillende talen, maar ook in verschillende stijlen gezongen. Zo zingen de jongste kinderen een vrolijk lied uit de Kleine Zeemeermin. De oudste kinderen zingen een stuk uit High School Musical en de Amerikaanse traditional Pay me my money (ook uitgevoerd door Bruce Springsteen). Wees welkom op 4 november om 14.45 uur in de Bibliotheek!


No Comments


Leave a comment