Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Wat een mooi nieuws! Vanaf september is het mogelijk om in het Muziekhuis lessen te volgen bij klarinettist Kees van der Harst!

Hieronder vind je meer informatie over zijn achtergrond. Je kunt persoonlijk kennismaken met Kees tijdens de open dag op 13 juni. Of neem voor meer informatie of het plannen van een proefles contact op via info@keesvanderharst.eu of telefoon 06 5534 2216.

“Kees van der Harst is klarinettist en dirigent. Hij beheerst alle gangbare klarinetten, van es– tot basklarinet en ook de bassethoorn. Gespecialiseerd in het klassieke muziekgenre, de moderne (kunst-)muziek en orkestspel. Ook thuis in de lichte- en wereldmuziek.

Als uitvoerend musicus speelt Kees met zijn Ensemble Alondra en blaaskwintet Burla, in orkesten zoals de Filharmonie Noord en remplaçeert hij bij diverse Nederlandse Symfonieorkesten. Hij is dirigent van Gronings kamerorkest Clemens Schröner en kerkkoor Enchanté.

Kees is docent klarinet in Arnhem en Assen. Vanaf september begint hij een nieuwe lespraktijk bij het Muziekhuis. Ter voorbereiding op de klarinet biedt Kees een introductiecursus voor de Saxonet. Hij geeft les aan beginnende en gevorderde muzikanten, en geeft ook coaching richting concerten of audities.”


No Comments


Leave a comment