Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

KUNSTMEST, VOOR NIEUWSGIERIGE MUZIEKTALENTEN!

Ben jij een talentvolle muzikant en vind je het geweldig om samen met jonge acteurs en dansers op het podium te staan? Houd je ervan om je blik te verbreden, het avontuur aan te gaan? Ben je nieuwsgierig welke vaardigheden je kunt ontwikkelen om je voor te bereiden op deelname aan een voorstelling met theatermakers en dansers samen? Meld je dan aan voor Kunstmest, editie 2019!

 

Begin december 2019 neem je met de groep én met talenten uit de topstromen Theater en Dans uit Deventer deel aan productieweekend 4en20. Je maakt samen een korte voorstelling die je speelt tijdens een festival. De regie dit weekend is in handen van het Theaterschip.

 

In de maanden september – november 2019 volg je met je muziekcollega’s zeven workshops op zaterdagochtend waarin je elkaar leert kennen en je je met de groep voorbereidt op 4en20.

 

We werken tijdens de workshops aan: Creativiteit, podiumpresentatie, componeren, improviseren, het maken van soundscapes en nog veel meer! Er is veel ruimte om je eigen muziek in te brengen. Alle soorten muziek zijn welkom!

 

Voor wie?

 

Talentvolle jongeren tussen 14 en 21 jaar, instrumentalist of zanger. Je woont in de gemeente Deventer en volgt lessen bij een gekwalificeerde docent. Er is plaats voor 15 deelnemers.

 

Wie zijn je docenten?

 

Je gaat aan de slag onder deskundige begeleiding van vier docenten. Paul Brouwer is de hoofddocent en begeleidt ook het slotweekend. Hij krijgt tijdens de workshops versterking van muzikanten Karel Tadema en Ton-Herman Melis en van theaterdocent Joyce Tuut. Iris van de Kamp is vanuit het Muziekhuis aanspreekpunt voor alle organisatorisch zaken.

 

Klik HIER om kennis te maken met de docenten!

.

Wanneer en waar?

 

Auditie: 21 september  (ochtend) in het Muziekhuis

Workshops: 28 september, 12 en 26 oktober, 2, 9, 23 en 30 november steeds van 10.00 – 13.00 uur in het Muziekhuis

Slotweekend 4en20: 7 en 8 december 2019 (beide dagen vrijhouden), een locatie in Deventer

Let op: als je deelneemt, verwachten we dat je bij alle workshops en het volledige slotweekend aanwezig bent.

 

Aanmelden?

 

Wil je dit niet missen? Meld je dan uiterlijk 28 augustus 2019 aan voor de auditie via het digitale inschrijfformulier (KLIK HIER). Je krijgt van ons binnen 3 dagen via mail een bevestiging van je aanmelding.

 

De auditie bestaat uit twee onderdelen:

  1. Een individueel onderdeel waarin twee muziekdocenten je muzikaliteit en muzikale niveau beoordelen. Je speelt twee stukken naar keuze (van blad of uit het hoofd, zorg voor verschillende sfeer, tempo, toonsoort) waarmee je laat horen wat je nu kunt. We gaan met je in gesprek over je motivatie voor Kunstmest en je ideeën over hoe je je door wilt ontwikkelen.
  2. Een groepssessie waarin alle kandidaten op een creatieve manier met elkaar aan het werk gaan onder leiding van theaterdocent Joyce en muziekdocent Paul. We kijken naar de samenwerking in de groep en hoe je het vindt om nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren.

Ouders zijn niet aanwezig bij de auditie.

De dag na de auditie nemen we contact met je op om je te laten weten of je toegelaten bent tot Kunstmest.

 

Kosten?

 

De kosten per persoon zijn €150,-.

Het programma wordt uitgevoerd met financiële steun van de gemeente Deventer.

 

Heb je nog vragen?

 

Aarzel dan niet, en neem even contact op met Iris van de Kamp, via info@muziekhuisdeventer.nl of telefoon 06 4721 4907.

 

Samenwerking

 

Dit project is een samenwerking van Muziekhuis Deventer, Theaterschip & Studio Danzo.

 

Flyer Kunstmest 2019