Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Op 12 januari start Monique Gordijn in het Muziekhuis een mooie lessenserie voor jonge kinderen, onder de prachtige titel ‘La gaia musica’.
Twee groepen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 5 en van 6 tot 8 jaar. Er wordt gezongen, gedanst en muziek gemaakt. We werken aan het tijd- en ritmegevoel en de intonatie door middel van liedjes, kringspelen en kleine musicals. We maken gebruik van muziekinstrumenten zoals metallofoons, xylofoons, trommels en lieren. We doen ritmespelletjes en luisterspelletjes.
Met de kleintjes is er ook een moment van rust door het maken van een tekening en vrij spel om de afwisseling van concentratie en expansie te respecteren. Met de grotere kinderen wordt dit principe ook gevolgd, maar wordt er al met meer structuur gewerkt en eventueel ook een begin gemaakt met de blokfluit en een kunstzinnige voorbereiding op het leren van het notenschrift.
De eerste les is vrijblijvend om kennis te maken.

 

De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag. Voor de kleinere kinderen van 16.30 tot 17.30 uur, voor de grotere van 15.30 tot 16.30 uur.


Monique heeft Pedagogiek gestudeerd met muziekspecialisatie voor kinderen tot 14 jaar. Zij heeft al 20 jaar ervaring als muzieklerares op de vrije school en op muziekscholen en gaf eigen cursussen muziek voor kinderen in Italië.


In totaal worden er 20 lessen gegeven van januari tot juni. De totale kosten bedragen 200 euro. De eerste les is vrijblijvend om kennis te maken.

 

Bekijk hier de FLYER.


Voor verdere informatie en inschrijving neem contact op met Monique Gordijn via 0629472497 of per mail monigordijn@gmail.com of op Facebook.
https://www.facebook.com/monique.gordijn.9


No Comments


Leave a comment