Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Lustrum

Het Muziekhuis bestaat vijf jaar! Zondag 4 november 2018 vierden we ons lustrum!

 

Op 1 juli 2013 openden we voor het eerst de deur in het oude Sint Geertruidenziekenhuis, gewapend met emmers, dweilen, sop, stofzuigers en broodjes met knakworst om de moed erin te houden :-). We toverden stap voor stap onze gang en ruimtes om in een kleurrijk Muziekhuis. Het is leuk om de foto’s (KLIK HIER) van de eerste weken te bekijken!

 

Vijf jaar later zijn we een voorziening in Deventer die niet meer weg te denken is. Met een grote groep docenten en hulp van een enthousiaste groep vrijwilligers verzorgen we een prachtig aanbod van lessen, workshops en projecten. En we werken met vele fijne partners in Deventer samen, waaronder onze collega’s van Taalhuis Deventer. In 2019 hopen we te kunnen verhuizen naar een nieuwe locatie, waar we onder de noemer ‘Apollo’ samen kunnen gaan werken met de Deventer Jeugdmusical en Circustheaterschool De Klim.

 

Op koopzondag 4 november 2018 vierden we ons vijfjarig bestaan met een prachtig lustrumprogramma (zie Blokkenschema)! Op maar liefst acht locaties in het centrum van Deventer verzorgden docenten, leerlingen en vrienden van het Muziekhuis  een geweldig muzikaal programma. De hele middag kon publiek genieten van optredens (verschillende muziekstijlen), workshops, kinderliedjes, jams en muziekspelletjes!

 

Bekijk hieronder een compilatie van foto’s en video’s (montage: Werner Degger):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ben je benieuwd naar wat er allemaal in en vanuit het Muziekhuis georganiseerd is de afgelopen vijf jaar? Bekijk dan  hieronder de mooie compilatie die onze vrijwilligster Jolanda Versteege heeft samengesteld vanuit al onze nieuwsbrieven!