Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Een super idee van baritonsaxofonist Sjors van der Linden: zullen we eens in de maand in het Muziekhuis samen aan de slag gaan met het spelen van popmuziek? Tijdens de twee popconcerten van het Muziekhuis in 2015 en 2016, waar een grote groep leerlingen aan meegedaan heeft, spatte de energie van het podium. Dat willen we inderdaad wel vaker!

 

Heb jij zin om maandelijks op zondagmiddag mee te doen en de hoogtepunten van de popconcerten te spelen? Meld je dan aan via saxofoonschoolarjenvanel@gmail.com. De kosten bedragen €60,- inclusief BTW voor zes sessies van twee uur. De exacte data worden binnenkort bekend gemaakt. We starten in november. Het bijzondere van dit aanbod is dat iedere repetitie door een andere docent gecoacht zal worden. Ze zullen allemaal vanuit hun eigen specifieke ervaring tips en aanwijzingen geven over het spelen in een band.

 

Er staat al een flinke groep muzikanten klaar, maar we zijn nog op zoek naar een drummer, toetsenist en gitarist. Meld je aan als je mee wilt doen!


No Comments


Leave a comment