Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Nieuw in het Muziekhuis op maandagmiddag, aangeboden door Nicole Schmaloer!

 

Algemene Muzikale Vorming is voor iedereen die eerst even wil snuffelen aan de muziek. We verkennen o.a. verschillende instrumenten, het notenschrift, we zingen liedjes en bewegen op muziek. De lessen zijn hierdoor zeer dynamisch en afwisselend.
Tijdens een aantal van deze lessen spelen we op het klokkenspel, ritmische instrumenten en kijken we of de blokfluit bij je past.
Voor het leren kennen van het notenschrift maak ik gebruik van de Music Mind Games, afkomstig uit Amerika. Michiko Yurko, pianodocente, heeft het ontworpen. Het is een geweldig goed doordacht geheel dat bestaat uit muzikale spelletjes waarmee je stap voor stap het notenschrift leert kennen.

 

Het materiaal is uitstekend vormgegeven en nodigt uit tot spelen en ontdekken. Ieder aspect van de muziek zoals toonhoogte, ritmiek, dynamiek, maat en tempo, wordt aangereikt middels een spel. Te beginnen bij niveau 1 en vervolgens steeds een niveau hoger. Zo blijft er steeds voldoende uitdaging voor alle deelnemers. Michiko blijft actief in het bedenken en ontwerpen van nieuwe mogelijkheden en spellen. Uitgespeeld zijn we dus nog lang niet!

 

De cursus is voor jonge kinderen vanaf 5 jaar. De cursus bestaat uit 30 lessen. Deze zijn individueel, 30 minuten, of in groepjes van 2 leerlingen, 40 minuten of 3 leerlingen, 50 minuten.
Kosten: € 340,00 inclusief lesmateriaal en eventueel leeninstrument.
De cursus loopt tot de meivakantie zodat, mocht de leerling verder willen op een instrument, er voldoende tijd is voor de zomervakantie om proeflessen te gaan nemen of om een geschikte docent te vinden.

 

Nicole Schmaloer

www.deventerfluitschool.nl

nschmaloer@hotmail.com

0570-514655


No Comments


Leave a comment