Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Samen zingen op een handig moment!

 

Dirigent Karel Tadema gaat in het Muziekhuis van start met een koor dat overdag repeteert. Er wordt gewerkt aan een divers repertoire, klassiek, jazz, pop, Nederlands- en anderstalig. Alle stemmen zijn welkom: sopraan, alt, tenor, bariton.

Karel heeft als dirigent een veelomvattende ervaring. Hij was artistiek leider van de straatopera ‘Molen Wind en Water’, maar leidde bijvoorbeeld ook 10 jaar lang het koor Radians. Momenteel is hij dirigent van de ‘Scola Dynamica’, die binnenkort uitvoeringen geeft in Deventer en Windesheim. ‘Karel heeft geduld, enthousiasme en een grote muzikaliteit’, vertelt een koorlid desgevraagd, ‘hij weet altijd het beste in de zangers naar boven te halen. Daarbij heeft hij een grote repertoirekennis en is het natuurlijk superhandig dat hij zonodig zelf arrangementen of composities kan maken van stukken waaraan de koorleden willen werken.’ Naast zijn werk als dirigent is Karel actief als componist en arrangeur, en heeft hij een grote zelfstandige gitaarschool aan huis (gitaarlesdeventer.nl).

Gezocht worden mannen en vrouwen voor wie het plezier in zingen voorop staat. Noten lezen is handig maar geen vereiste, de wil om samen helemaal te ‘gaan’ voor de muziek is dat wel. ‘Het lijkt me leuk om met een heel gemeleerd gezelschap aan de slag te gaan, dus ik nodig iedereen uit, ongeacht leeftijd, geslacht of repertoirevoorkeur!’ vertelt Karel enthousiast. ‘Kom gerust vrijblijvend kijken op woensdagmorgen 20 mei, om 10 uur in het Muziekhuis, Van Calcarstraat 4, Deventer’. Graag eerst even een mailtje naar Karel Tadema: leeszieluister@online.nl.’


No Comments


Leave a comment