Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Concerten en voorstellingen in december

Mooie concerten en voorstellingen in december! In onze nieuwsbrief zetten we tips voor je op een rijtje. Wees welkom!

 

Lees hier de nieuwsbrief van december 2019.


Doe je mee met productieweekend 4en20? Samen met theater- en dansleerlingen?

Ben je muziekleerling in Deventer of omgeving & doe je graag mee aan een mooi project met theater- en dansleerlingen? Pak dan je kans en meld je aan voor Productieweekend 4en20!

 

In 1 weekend maak je met een groep jongeren (14-21 jaar) een korte voorstelling die je direct speelt tijdens een festival in Deventer.

 

Het weekend wordt begeleid door docenten muziek, theater en dans. De organisatie van het weekend is in handen van het Theaterschip.

 

Tijd: Zaterdag 7 december (middag en avond) & zondag 8 december (ochtend en middag).

 

Er is plaats voor 10 muziekleerlingen. Deelname is gratis!

Voor meer info, zie de BIJLAGE.


Een plekkie voor mijn stekkie!

Een mooie middag 2 oktober in het Muziekhuis! Misschien heb je gezien dat, met dank aan onze vrijwilliger Geralt, de gang en de lokalen van het Muziekhuis al een hele tijd volstaan met mooie plantjes. En de plantjes zijn gaan stekken! Tijd om er kadootjes van te maken voor de jonge leerlingen. Met uitleg erbij over hoe je de stekjes kunt laten opgroeien, en hoe ze helpen om de lucht in je kamer te zuiveren.

 

Gisteren kreeg als eerste de A-groep van Kinderkoor ZingDing een stekje. En een koor is geen koor als daar geen leuk liedje bij hoort! De kinderen zongen onder leiding van Annemiek en Koos ‘Ik zoek een plekkie voor mijn stekkie’. 🎶

 

Dankjewel Geralt voor het leuke initiatief!


Geslaagde open dag 14 september 2019!

Wat een prachtige en gezellige open dag was het, op zaterdagmiddag 14 september. Samen met onze collega’s in Geertruidentuin zetten we onze deuren open voor iedereen die wilde kennismaken met het Muziekhuis. Optredens, proeflessen, jamsessies, volle bak!

 

Bekijk HIER het fotoalbum. 

 


Nieuwsbrief, zevende muziekjaar van start!

In de nieuwsbrief lees je alles over de opstart van het nieuwe jaar. Kom je ook naar de open dag op 14 september? Ben je bij de drumworkshop van Olaf Fase? Doen je kinderen mee aan de kennismakingscursus blokfluit of gitaar? Of het talentenprogramma Kunstmest? Aan Popshop? Ben je een fanatiek zanger en doe je mee aan het Dickens koor? En ben je bij de Nacht van Goud? Klik snel door!

 

Nieuwsbrief september 2019


Je kunt je nog inschrijven voor talentenprogramma Kunstmest!

** Let op: nieuwe auditiedatum! ** 

 

Volg je al een aantal jaren muziekles of zangles? Wil je je heel graag nog breder ontwikkelen in de podiumkunsten? Ben je tussen de 14 en 21 jaar en houd je wel van een creatieve uitdaging? Dan hebben we een heel mooi nieuw talentenprogramma voor je in de aanbieding dit najaar!

 

We hebben een prachtig docententeam voor je klaarstaan met docenten vanuit muziek en theater. Zij geven 7 workshops op zaterdagochtend. Tijdens het slotweekend begin december maak je een voorstelling samen met deelnemers van de topstromen theater en dans van het Theaterschip en van Studio DanZo. De voorstelling voer je uit tijdens een festival.

 

Wees welkom! We kijken ernaar uit om kennis met je te maken. De auditie is op 21 september. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

https://www.muziekhuisdeventer.nl/kunstmest


Nieuwsbrief juni 2019

Wat een mooie, drukke tijd is het toch altijd tegen de zomer! In deze nieuwsbrief zetten we alle activiteiten voor je op een rijtje, en kijken we ook even over de vakantie heen naar de opstart van ons nieuwe talentenprogramma Kunstmest en ons open huis! Wees welkom!

 

KLIK HIER om de nieuwsbrief te lezen.


Kunstmest, voor nieuwsgierige muziektalenten

Ben jij een talentvolle muzikant en vind je het geweldig om samen met jonge acteurs en dansers op het podium te staan? Houd je ervan om je blik te verbreden, het avontuur aan te gaan? Ben je nieuwsgierig welke vaardigheden je kunt ontwikkelen om je voor te bereiden op deelname aan een voorstelling met theatermakers en dansers samen? Meld je dan aan voor Kunstmest, editie 2019!

 

Dit najaar organiseren we een prachtig nieuw talentenprogramma voor jongeren tussen 14 en 21 jaar. We werken via een reeks van zeven workshops toe naar een uitdagend productieweekend begin december. Tijdens dit weekend ontwikkelen de deelnemers samen met deelnemers aan de Topstroom Theater (Theaterschip) en Topstroom Dans (Studio Danzo) een voorstelling die gespeeld zal worden tijdens een festival.

 

Er staat een prachtig docententeam klaar om de deelnemers te begeleiden. Is het iets voor jou? KLIK DAN SNEL DOOR VOOR MEER INFORMATIE. Je kunt je tot en met 28 augustus aanmelden voor de auditie op 10 september.

 

Je kunt ook onze FLYER DOWNLOADEN.

 

Met dank aan de gemeente Deventer voor de financiële steun!


Nieuwsbrief mei 2019

Wat een spannende ontwikkelingen zijn er in het culturele veld in Deventer op het moment. Vanaf woensdag 8 mei tot de zomer gaat de gemeenteraad hard aan de slag met het maken van keuzes en de verdeling van middelen. In deze nieuwsbrief praten we jullie graag bij over ontwikkelingen binnen het Muziekhuis en over onze plannen voor de komende tijd.

Lees o.a. over de vijfde editie van ons Popconcert, een nieuw open huis en een prachtig nieuw multidisciplinair project dit najaar voor muziek-, theater- en danstalenten.

 

Klik HIER om de nieuwsbrief te lezen.


Versterking van ons bestuur, welkom Annemiek Harreman!

Het Muziekhuis bestaat alweer 6 jaar en heeft mooie plannen voor de toekomst. We zijn ontzettend blij dat we per eind april versterking in het bestuur hebben gekregen om onze ambities nog beter te kunnen realiseren! Welkom Annemiek Harreman!

 

Annemiek is al jaren als docent aan het Muziekhuis verbonden. Vanaf de werkvloer heeft ze alle stappen in de ontwikkeling van het Muziekhuis meegemaakt. Ze geeft zanglessen, leidt Kinderkoor ZingDing en was o.a. initiatiefnemer van het Muziekhuis Popconcert dat dit jaar al zijn vijfde editie beleeft. In het bestuur brengt ze niet alleen haar ervaring als docent en ondernemer in, maar ook haar expertise als bestuurskundige. Ze combineert vakkennis vanuit de muziek met interesse in strategische ontwikkelingen.

 

www.annemiekmuziek.nl

 

Samenstelling Muziekhuis bestuur per 26 april 2019:

Iris van de Kamp
Marcel de Groen
Werner Degen
Annemiek Harreman