Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

In 2016 startten we samen met Zorggroep Solis een mooi project (INFO) om meer muziek in de levens van ouderen te brengen. We zijn ontzettend blij dat er budget beschikbaar is om ons programma door te zetten in 2017! We hebben steun ontvangen van de gemeente Deventer, de Stichting Vrienden van de Bloemendal en de Stichting Vrienden van PW Janssen.

 

Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan onze projecten?

 

Bijvoorbeeld aan het Vertelconcert?

Tijdens een vertelconcert worden er verhalen verteld en wordt er muziek gespeeld. De muziek versterkt de sfeer van het verhaal en zorgt voor een mooie afwisseling. Je kunt hier al aan meedoen als je een paar jaar muzieklessen volgt en enige ervaring hebt met samenspel. Alle instrumenten zijn welkom. Voor meer informatie, neem contact op met Annegreet Rouw via  rouwannegreet@hotmail.com of telefoon 06-51796449

 

Wil je een concertmaatje worden?

En af en toe samen met een cliënt van Solis op stap gaan naar een concert in Deventer of omgeving? Zo’n uitstapje is echt iets om naar uit te kijken voor ouderen die houden van muziek, maar niet makkelijk meer in hun eentje op stap kunnen. Aanmelden kan bij Annegreet Rouw via rouwannegreet@hotmail.com of telefoon 06-51796449.

 

Wil je zoon of dochter graag meespelen in de Bingoband? 

De Bingoband is een spetterende kinderband die korte stukjes uit liedjes van vroeger speelt (bijvoorbeeld uit reclames, films en televisieseries). Als bewoners de fragmenten herkennen, strepen ze de bijbehorende plaatjes aan op hun bingokaart en kunnen ze mooie prijsjes winnen. Nieuwe kinderen die in willen stromen kunnen een paar fragmenten spelen tijdens een speciaal optreden van de band op zaterdag 10 juni, tijdens de open dag van het Muziekhuis. Opgeven kan tot 1 juni bij Debbie van den Berg 06-50563925 of debbie@ganassi.nl. Geef in de mail alvast aan welk instrument je kind speelt en bij wie hij of zij les volgt. De eigen docent kan helpen bij het instuderen van de liedjes. Alle kinderen uit Deventer zijn welkom. Na de zomer kunnen de kinderen mee ‘on tour’ met de band langs alle locaties van Solis.

 

Wil je met je koor of ensemble repeteren bij Solis?

Afgelopen jaar heeft een flink aantal koren en ensembles eenmalig hun repetitie verplaatst naar één van de locaties van Solis. Zij hebben de bewoners hier een groot plezier mee gedaan! Zing jij in een koor of speel je in een ensemble en wil je ook zingen of spelen op locatie? Neem dan contact op met Iris van de Kamp via info@muziekhuisdeventer.nl of telefoon 06 4721 4907.


No Comments


Leave a comment