Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Het Muziekhuis is gevestigd in een heel speciaal gebouw: het oude Sint Geertruiden Ziekenhuis. Op zondag 29 juni organiseren we samen met de andere ondernemers in het pand een open dag. Van harte welkom om langs te komen!

 

Hieronder vind je de algemene uitnodiging. Ben je nieuwsgierig naar de activiteiten die de docenten van het Muziekhuis organiseren? Kijk dan in ons programma: https://www.muziekhuisdeventer.nl/wp-content/uploads/2014/06/Open-Dag-Geertruidentuin_29juni2014_programma.pdf. Het algemene programma vind je hier: https://www.muziekhuisdeventer.nl/wp-content/uploads/2014/06/programma-open-dag-geertruidentuin-29-juni-2014.pdf. Wij hebben er al zin in!

 

“Op zondag 29 juni zetten de ondernemers van de Geertruidentuin hun deuren open. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in het oude Geertruidenziekenhuis. Naast een informatiemarkt zijn er concerten, open lessen, exposities en leuke activiteiten voor kinderen. De ingang is aan de H.J.P. Fesevurstraat.

 

De afgelopen jaren is het oude Geertruiden ziekenhuis omgetoverd van ziekenhuis naar een multifunctioneel gebouw waar ondernemers, kunstenaars en muzikanten een plek hebben gevonden. Steeds meer afdelingen krijgen een nieuwe functie als fotostudio, muziekschool, praktijk- of kantoorruimte. De meeste Deventernaren hebben herinneringen aan het oude gebouw en vinden het leuk om er weer eens te kijken. Op 29 juni is dit voor iedereen mogelijk. Op het binnenplein is een informatiemarkt met livemuziek. Daar kun je ook een routeplanning ophalen zodat je het gedeelte van het ziekenhuis dat in gebruik is genomen door ondernemers en kunstenaars (opnieuw) kunt verkennen. Zin om je eigen sprookje te spelen? Altijd al eens pianoles willen hebben? Is het tijd voor een omdenksessie of ga je je stem ontdekken in een zangworkshop? Het is allemaal mogelijk op de open dag. De catering wordt verzorgd door Parolo.

 

De open dag is een initiatief van de ondernemers van de Geertruidentuin.”


No Comments


Leave a comment