Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Partners

Partners

 

Het Muziekhuis werkt samen met de volgende partners:

 

 

DEVENTER JEUGDMUSICAL EN CIRCUSTHEATERSCHOOL DE KLIM

Deze twee organisaties zijn partners in onze Apollo-missie. De Deventer Jeugdmusical, Circustheaterschool De Klim, het Muziekhuis en onze huidige onderhuurder het Taalhuis hebben het plan opgevat om in 2019 te verhuizen naar de prachtige oude Mavo aan de Van Hetenstraat in Deventer. Voor meer informatie over ons plan, zie https://www.muziekhuisdeventer.nl/apollo-een-groot-huis-voor-kleine-kunsten/.

 

TAALHUIS DEVENTER

Sinds 2017 verwelkomen we de docenten van het Taalhuis in het Muziekhuis. In de ochtenden en middagen geven zij op onze locatie NT2-lessen.

 

STUDIO MACLOES

Ontwerpster Marloes Weijl van Studio Marloes ontwikkelde een prachtige nieuwe campagne, die gelanceerd is in januari 2018.

 

HET CORBERIC, LEERROUTE ETTY HILLESUM LYCEUM

In september 2017 ging deze nieuwe leerroute, volgens de principes van het vrijschoolonderwijs, van start. De koorlessen worden op onze locatie gegeven door de vaste muziekdocent van de school. In 2018 werken we gezamenlijk aan een muziekproject in het kader van het 1250-jarig bestaan van Deventer.

 

DORPSKERK WILP, EEN DIJK VAN EEN PODIUM

Een prachtige kerk op een sfeervolle plek waar we graag optredens van onze leerlingen organiseren.

 

ZORGGROEP SOLIS

We verzorgen regelmatig muziekactiviteiten voor bewoners van de huizen en cliënten van de thuiszorg van Solis. Bekijk de speciale PROJECTPAGINA voor meer informatie.

 

BUURTHUIS DE FERMERIE

Op deze mooie, artistieke locatie zijn we regelmatig te gast met concerten van leerlingen of deelnemers aan workshops.

 

FONTS+FILES VISUELE COMMUNICATIE
Het logo, de visitekaartjes en de posters van het Muziekhuis zijn verzorgd door Eddie Aarts en Rob Visscher van fonts+files.

 

QLEANING

Onze trouwe schoonmaakpartner.