Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Wensenlijst

Waar we nog naar op zoek zijn...

Wensenlijst

Om de kosten van de lesruimtes en, daarmee, de kosten van de muzieklessen en -projecten zo vriendelijk mogelijk te houden, richten we de ruimtes liefst in met spullen die wij zelf of mensen in onze omgeving over hebben. Hieronder een overzicht van de spullen waar we nog naar op zoek zijn. Als je spullen kunt schenken of bij ons in bruikleen kunt geven, heel graag!

 

  • mobiele airco’s
  • vloerkleden
  • cd-spelers en versterkers

 

Voor overleg over de bruikbaarheid van spullen, kun je bellen met Iris van de Kamp (06 4721 4907) of een mail sturen naar info@muziekhuisdeventer.nl.

 

Inzamelen van instrumenten

 

Regelmatig krijgen wij instrumenten geschonken, van mensen die zelf niet meer spelen en het jammer vinden dat het instrument niet meer gebruikt wordt. Daar zijn we erg blij mee! Wij reviseren de instrumenten, zodat we ze kunnen uitlenen aan nieuwe leerlingen die zich eerst willen oriënteren voordat ze een eigen instrument gaan aanschaffen. Ook lenen we de instrumenten aan leerlingen die te weinig budget hebben voor een eigen instrument. Zo worden de lessen laagdrempeliger.

 

Heb jij een instrument op zolder? En wil je graag dat er weer op gespeeld wordt? Neem dan even contact op met Iris van de Kamp via info@muziekhuisdeventer.nl of telefoon 06 4721 4907.

 

Alvast hartelijk dank!