Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Wees welkom op 10 juni! We zetten de deuren open, en hebben een prachtig programma gemaakt zodat je kennis kunt maken met ons aanbod. Het programma is onderdeel van een brede open dag van alle ondernemers in Geertruidentuin, én van de Week van Alle Cultuurmakers in de stad.

Het is mogelijk om bij open lessen te kijken of een proefles te volgen. Er zijn deze dag docenten aanwezig voor de volgende instrumenten: zang, blokfluit, klarinet, saxofoon, piano, accordeon, gitaar, harp, viool, cello, basgitaar drums en djembé. Daarnaast is er ook informatie beschikbaar groepslessen zoals bijvoorbeeld kinderkoor zingding, bandcoaching en ensemblelessen.

Er zal ook een aantal presentaties zijn van onze bijzondere projecten. De muziekhuis popband heeft een open repetitie. De bingoband die ontstond vanuit de bijzondere samenwerking met zorggroep Solis laat van zich horen. Daarnaast speelt ook de Djembé-groep en is er een optreden van “MORE” (muziekhuis orkest repetitie).  Voor de kinderen zal er ook een kleine prijsvraag zijn waar ze aan kunnen deelnemen.

Bekijk HIER het programma.

Foto: met dank aan fotograaf Daan Obdeijn en onze Geertruidentuin-collega Marloes Weijl, https://macloes.nu


No Comments


Leave a comment