Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

Je kunt weer meedoen! Eind februari start de vierde reeks repetities in Muziekhuis Deventer over leren improviseren. Bespeel je al een aantal jaren een instrument of volg je zanglessen? En wil je graag meer leren over improviseren? Meld je dan aan voor dit ensemble. Op een heel praktische manier kun je veel leren over de kunst van het improviseren. De repetities staan onder leiding van toetsenist en bandcoach Bas Keder. Je kunt je inschrijven voor een groep die gericht is op de basis van het improviseren of voor een groep voor gevorderden. Beide groepen repeteren een uur.

In de basisgroep is er vooral aandacht voor vormgevoel, timing en het improviseren in muziek van verschillende stijlen. Bij de groep voor gevorderden is er o.a. aandacht voor het opbouwen van een solo, het soleren in een stuk met meerdere toonsoorten en het aanbrengen van ritmische en melodische variaties in een solo.

De wekelijkse repetities zijn op de vrijdagavonden, vanaf 27 februari tot 24 april 2015 (op Goede vrijdag 3 april vervalt de repetitie). De basisgroep repeteert van 19.15u tot 20.15u, de gevorderde groep van 20.30u tot 21.30u.

Prijs en organisatie

De prijs per deelnemer bedraagt voor 8 repetities € 80,- inclusief BTW.

Aanmelding

Als je mee wilt doen, stuur dan een mail met informatie over je instrument, leeftijd en muzikale ervaring naar baskeder@gmail.com Geef aan in welke groep je ingedeeld wilt worden en vermeld je telefoonnummer. Ik neem dan contact met je op om te bevestigen of je kunt deelnemen. Graag aanmelden uiterlijk 20 februari 2015. Je ontvangt 1 factuur voor het hele traject. Aanmelding verplicht tot het betalen van de bijdrage. (Als je zelf niet mee kunt doen, kun je wel je plaats doorgeven aan iemand anders. Dat kan alleen voor het hele traject, niet voor afzonderlijke repetities.)


No Comments


Leave a comment