Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Steun het Muziekhuis

Wil je ons steunen? Help je ons groeien?

 

In 2018 bestaat het Muziekhuis alweer vijf jaar. We zijn trots op het mooie aanbod dat we gezamenlijk hebben kunnen ontwikkelen, en willen graag doorgroeien! In 2019 hopen we ons plan Apollo te kunnen realiseren: een groot huis voor kleine kunsten, aan de Van Hetenstraat in de wijk Keizerslanden in Deventer. We werken keihard aan dit plan, samen met onze partners de Deventer Jeugdmusical, Circustheaterschool De Klim en Taalhuis Deventer.

 

Tot nu toe draaien we als Muziekhuis zonder structurele overheidssteun. We zijn daarom altijd ontzettend blij als bezoekers een financiële bijdrage willen leveren. Het gebaar waarderen we al enorm, maar we zijn ook echt blij met extra inkomsten.

 

Soms hebben bezoekers alleen geen contact geld op zak, waardoor ze zelf soms ook even met de handen in het haar zitten als ze een bijdrage willen leveren. Maar… we hebben een oplossing gevonden in de vorm van de GIVT-app (www.givtapp.net).

 

Als je de GIVT-app op je telefoon installeert, kun je daarna op twee manieren een donatie doen aan het Muziekhuis:

  1. Vanaf huis (of welke plek dan ook) via internet: via de QR-code op onze site (zie hieronder).
  2. Tijdens evenementen: door met je smartphone langs ons collectebakje of -zakje te bewegen. Via een speciale GIVT-sensor kun je een opdracht geven om een bedrag naar het Muziekhuis over te maken.

Doneren is via GIVT altijd anoniem en je hebt volledige vrijheid in het kiezen van het bedrag. Als je niet hecht aan anonimiteit, kun je ook een donatie doen door een bedrag over te maken naar NL72 TRIO 0198 0598 41.

 

Wil je doneren via GIVT? Kijk dan op www.givtapp.net voor meer informatie, of download direct de app via de App Store of Google Play.

 

We zijn je dankbaar voor je steun!

 

(Met vragen over GIVT kun je ons altijd bellen op 06 4721 4907 of mailen via info@muziekhuisdeventer.nl.)