Email: info@muziekhuisdeventer.nl | Tel: 06 4721 4907

Nieuws

Stay tuned! Lees hier het laatste nieuws van het Muziekhuis!

 • Heb jij hart voor muziek?
 • Wil je helpen het muziekonderwijs in Deventer goed en toegankelijk te houden?
 • Ben je enthousiast over de aanpak van Muziekhuis Deventer en de docenten die er lesgeven?
 • Wil je graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Muziekhuis?

 

Word dan medespeler in het Muziekhuis! Klik HIER voor meer informatie over de nieuwe vriendenregeling. Je leest wat je als medespeler kunt inbrengen, wat je ervoor terugkrijgt en hoe je ons en de leerlingen in het Muziekhuis een steuntje in de rug geeft. Klik HIER om het formulier te downloaden waarmee je je kunt aanmelden als medespeler. Bedankt!

 

Samen zorgen we dat muziek een prachtige plek heeft in de levens van mensen, jong en oud. Muziek als middel om mensen met elkaar te verbinden, als manier om je te uiten en je te ontspannen of muziek om op te dansen of herinneringen bij op te halen. Ook als het economisch minder gaat in de maatschappij, is muziek niet weg te denken! Samen kunnen we prachtige projecten ontwikkelen, mensen laten genieten van muziek en jonge mensen opleiden. (Bij het Muziekhuis werken we zonder overheidssteun.) 


One Comment

 1. Bas Hagen says:

  mei 29, 2014 at 11:29 am

  Hallo,
  Paar vraagjes …. Ik zou bste medewpeler willen worden maar dan met name omdat ik interesse heb om ruimte te huren voor eigen gebruik en/of les geven. Wat zijn de mogelijkheden als band te oefenen bij jullie? Zijn er ruimtes permanent te huren en zelf in te richten / isoleren als studio ruimte? Kun je daar dan ook zelf lessen gaan geven als je dat wilt, (ik ben niet officieel bevoegd..) ? Zou je met 3 bands samen een ruimte permanent kunnen huren? Is het anders een idee ruimtes in te richten en te verhuren aan bandjes met backing aanwezig? Van wie wordt het gebouw / ruimte gehuurd?

  Hoor graag van jullie, misschien anders handiger een keer een afspraak, face-to-face te maken?

  mvg Bas Hagen

  Reply

Leave a comment